Houd uw tuin levendig

Een mooie tuin wilt u graag mooi houden. Onderhoud is daarbij van groot belang, maar dan moet u er wel tijd voor hebben én het leuk vinden om te doen. Hoveniersbedrijf Westers neemt het onderhoud van uw tuin graag van u over, in de mate waarin u wenst. Regelmatig tuinonderhoud houdt uw tuin levendig, fris en onkruidvrij.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen voor het onderhoud. Op basis daarvan volgt een offerte voor een contract. In dit contract staan onder andere de looptijd, de aantal beurten per jaar en de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Tuinonderhoud is maatwerk, daarom bepalen wij met u waar u precies behoefte aan heeft. Na overleg en goedkeuring gaan we van start met het onderhoudspakket van uw keuze

Tuinonderhoud winsum

Tuinonderhoud winsum

Onderhoudspakketten

Na overleg en goedkeuring gaan we van start met het onderhoudspakket van uw keuze:

Onderhoud op afroep

U belt ons wanneer uw tuin onderhoud nodig heeft. Wij plannen een afspraak in en komen bij u langs om ervoor te zorgen dat de tuin er weer netjes uit komt te zien.

Half jaarlijks onderhoud

Wij komen in het voor- en najaar bij u langs om uw tuin te onderhouden. Verrichten snoeiwerk en zorgen ervoor dat uw tuin voor de komende seizoenen er weer goed bij ligt.

Het hele jaar onderhoud

Wij spreken samen een jaarprijs af. Voor die vaste prijs komen wij meerdere keren per jaar langs om uw tuin te onderhouden. Na 1 jaar kunt u zelf kiezen of het u het contract wilt verlengen.

Werkzaamheden onderhoudspakket

Binnen tuinonderhoud vallen onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Onkruidvrij maken van de tuin
  • Onderhoud van bomen, heesters, coniferen en vaste planten
  • Verzorging van uw gazon
  • Aanbrengen van bemesting

Uiteraard is het opstellen van een contract maatwerk. Wij houden hierbij rekening met uw tuin en uw wensen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

snoeien boom onderhoud tuin hovenier Winsum

tuinonderhoud Winsum tuinman

Overige diensten

Aanvullende diensten die wij aanbieden zijn maaiwerk en onkruidbestrijding.

Maaiwerk

Een klein gazonnetje, een groot grasveld of het gras rondom uw bedrijf. Wij zijn er voor al het maaiwerk. Dit is aan te vullen met kantjes maaien/steken of verticuteren. Ook is er voor het maaiwerk een onderhoudscontract op maat mogelijk.

Onkruidbestrijding

Wanneer uw tuin er prachtig bij ligt wilt u alleen nog maar genieten. Daarbij wilt u niet denken aan het onkruid wieden in uw tuin. Bij ons kunt u ook aankloppen voor een onderhoudscontract gericht op het onkruidvrij maken van uw tuin.