Uw droomtuin in uitvoering

Als het ontwerp klaar is gaan wij aan de slag met de tuinaanleg. Duurzaamheid is wat bij ons voorop staat. Wij vinden het belangrijk dat u jarenlang kunt genieten van uw tuin. Hoveniersbedrijf Westers zorgt er met vakmanschap en een vast team voor dat uw droomtuin tot in de details wordt gerealiseerd. Het kan voorkomen dat u tijdens de aanleg toch nog nieuwe idee├źn krijgt, maak deze bespreekbaar en wij adviseren u graag in wat mogelijk is.

Wij vinden het belangrijk dat uw tuin er het hele jaar goed uitziet. Dat vraagt om een kritische en bewuste keuze in beplanting en materialen. Wij werken dan ook met kwalitatief hoogwaardig materiaal dat beschikt is voor alle seizoenen. De planten die wij kiezen zijn sterk en hebben een frisse uitstraling. De tuinbeplanting heeft veel invloed op de sfeer van de tuin. Of u nou behoefte heeft aan kleurige planten, eetbare bloemen of juiste hoge struiken voor uw privacy, wij denken graag met onze vakkennis met u mee.

tuinaanleg door hovenier Westers WInsum

tuinaanleg Winsum Groningen Hovenier

Grondwerk

Bij de aanleg van uw tuin kan het zijn dat de oude grond of zand in de weg ligt voor uw nieuwe bestrating of gazon. Wanneer er voldoende ruimte is zullen wij dit met een kleine kraan/graafmachine zelf uitvoeren. Mocht dit niet het geval zijn zullen wij het met de vertrouwde manier van de schop uitvoeren.

 

Persoonlijke benadering

Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn zult u te maken hebben met een vast team die de werkzaamheden uitvoeren. Wij voeren bijna alles in eigen beheer uit, maar het kan voorkomen dat wij bepaalde werkzaamheden moeten uitbesteden, dit doen wij altijd in overleg met u.

Offerte aanvragen